You are not logged in.

Tunicle

Private First Class

(10)

  • "Tunicle" started this thread

Posts: 123

Activitypoints: 645

Date of registration: May 17th 2008

Reputation modifier: 5

Level: 33 [?]

Experience: 475,077

Next Level: 555,345

  • Send private message

member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month

1

Saturday, May 24th 2008, 10:14am

Making bases appear in trade wondow after visited

Tutorial is a bit grand but also from last site a mini-tutorial really, but the problem occurs in a number of servers.

After lots of searching and asking, Bejaymac provided the key to unlocking the problem of bases not appearing in the trade window after you have visited a base.

Make sure you you have added the bases and systems so your universe.ini and system.ini's all have the correct entries and IDS etc.
With bases listed before systems.

In particular strid_name in Universe.ini and ids_name from the respective system ini should match.

You then need to edit the InfocardMap.ini which is composed of two columns

First column is the ids_name from the system inis and should match the strid name from Universe.ini

The second column is the number of the infocard for that base.

Social bookmarks

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link