You are not logged in.

mateovaleo

Apprentice

(10)

Date of registration: Mar 9th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

41

Tuesday, March 11th 2003, 12:47am

I left it all exactly the same ase the tut. said just to see if I could get it to work. The only thing I change in the whole thing was the position just like it said. I don´t understand. Man this sux! I want my own system :-( Only the dead have seen the end of war.............Plato
Signature from »mateovaleo« Only the dead have seen the end of war.............Plato

BBoy

Private First Class

(10)

Date of registration: Mar 7th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

42

Tuesday, March 11th 2003, 1:31am

I did everything right from the tut, Now my server is swalowing the ini of my new system...but i cannot find the jumpgate... In this same thread there are talks that it is in close to California Jumpgate and others say near Colorado... I searched both locations and still cannot find my jumpoint... Please *sigh* can someone be specific where by the tut is the jumpoint.. Thx in advance... BBoy "i am not a rapper, i´m a psychic blink" - Roots Manuva http://www.starwarp.co.yu
Signature from »BBoy« BBoy "i am not a rapper, i`m a psychic blink" - Roots Manuva http://www.starwarp.co.yu

ThresholdRPG

Apprentice

(10)

Date of registration: Mar 6th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

43

Tuesday, March 11th 2003, 6:24am

I am having the same problem. I cannot find the jumpgate that will supposedly take me to the "new" system.
Signature from »ThresholdRPG« -Michael (Aristotle @ Threshold RPG) Threshold RPG - Where Role Playing isn`t just a feature, it`s a requirement. http://www.threshold-rpg.com

milliways

Apprentice

(10)

Date of registration: Mar 11th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

44

Tuesday, March 11th 2003, 1:51pm

i made your tutorial but the game crashes when i tries to start it... why does this happen?? can u send me all the text files u got so this will be done right... im not sure im doing right... my .ini files are in completely mess and i dont know where to paste the things u say... can u please send me all the files u got for ur system and ill try if they work?
Signature from »milliways« 350x75.gif] Have A Burger At Milliways.. .. And Start Watch The Universe Fall.. - Hichickers Guide To The Galaxy.. (I HAVE NOT READ IT, LOL) [url=http://www.milliways.tk]My Homepage[/url] [url=http://aft.amarr.net]AFT homepage[/url]

BBoy

Private First Class

(10)

Date of registration: Mar 7th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

45

Tuesday, March 11th 2003, 2:52pm

Since i am edited files on the machine where the FL server is, and testing from the another one in the home LAN, i was wandering if BOTH computers server and client should have modified ini files??? BBoy "i am not a rapper, i´m a psychic blink" - Roots Manuva http://www.starwarp.co.yu
Signature from »BBoy« BBoy "i am not a rapper, i`m a psychic blink" - Roots Manuva http://www.starwarp.co.yu

Date of registration: Feb 11th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

46

Tuesday, March 11th 2003, 2:58pm

The answer to Server/Client question is in this thread. It states that if the server/client ini´s don´t match, you will crash either the client or possilby the server itself. It may seem to work for a bit, but at some point the, mismatch will cause problems.
Signature from »Brother Grimm« Planet Earth is blue and there`s nothing I can do.

beltic

Apprentice

(10)

Date of registration: Mar 9th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

47

Tuesday, March 11th 2003, 3:54pm

Here are my problems/findings: 1. Following the tutorial Dawn created, I now have a new jumpgate near (actually ON TOP OF, California jumpgate.) ** I changed the location to -84997,0,44822 - now its behind and slightly to the left, of the original. 2. Tried to &quot;dock&quot; with the &quot;West Point Station&quot; thats in the new system - CRASH.. Noticed that in the da01_01_base.ini file - we use &quot;cityscape&quot; for the first room - this is a space station - not a planet, so.. I changed it to be: ========== [BaseInfo nickname = Da01_01_Base start_room = Deck [Room nickname = Deck file = UniverseSystemsDa01BasesRoomsDa01_01_deck.ini [Room nickname = Bar file = UniverseSystemsDa01BasesRoomsDa01_01_bar.ini [Room nickname = Trader file = UniverseSystemsDa01BasesRoomsDa01_01_trader.ini [Room nickname = ShipDealer file = UniverseSystemsDa01BasesRoomsDa01_01_shipdealer.ini [Room nickname = Equipment file = UniverseSystemsDa01BasesRoomsDa01_01_equipment.ini ========== Still, its failing to allow me to dock properly. Of all you wonderful folks that actually have this system working - 2 questions: 1. Do you have a &quot;planet&quot; or a &quot;station&quot;?? 2. Are you able to &quot;dock&quot; and move about the place? Just for the record - I am attempting this as SP only - not even ready to try MP with this - Obviously, if I can make it work as SP, MP isnt that hard, as I would test via a LAN game anyway.. Also, can we get the moderators to remove the sensor for the right hand bracket? very anoying to only have the &quot;[&quot; and not the &quot;&quot;.. <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> Edited by - beltic on 11-03-2003 15:56:24 Edited by - beltic on 11-03-2003 15:57:58
Signature from »beltic«

Dawn

Apprentice

(10)

  • "Dawn" started this thread

Date of registration: Mar 6th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

48

Tuesday, March 11th 2003, 4:44pm

ok i think some of you have some problems <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> what i can say: i made it like i wrote and..... it worked and for others too. If someone didn&#180;t know yet: i made that with the RETAIL Version !!!!!!!!!!1 NOT DEMO AND NOT BETA. I don&#180;t know if it works with these... If you could please post if u use the demo or the retail and whether (?) it worked or not THX Dawn
Signature from »Dawn«

beltic

Apprentice

(10)

Date of registration: Mar 9th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

49

Tuesday, March 11th 2003, 5:02pm

Retail here. I am going to reinstall the game. Perhaps I missed something, or have something else wrong. I do assume that in the new system, the base is supposed to be a clone of West Point, right?
Signature from »beltic«

ThresholdRPG

Apprentice

(10)

Date of registration: Mar 6th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

50

Wednesday, March 12th 2003, 1:52am

Dawn, can you please do the following: 1) Tell us where the new jump gate is located. 2) Add that to your tutorial. I noticed that the tutorial never says WHERE it is putting the new jumpgate. Thanks.
Signature from »ThresholdRPG« -Michael (Aristotle @ Threshold RPG) Threshold RPG - Where Role Playing isn`t just a feature, it`s a requirement. http://www.threshold-rpg.com

raven_mike

Private First Class

(10)

Date of registration: Mar 12th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

51

Wednesday, March 12th 2003, 5:29am

Hi, created a mini world as to your instructions, seems to work, have difficulty getting the station to actually allow docking without crashing. However a bigger problem i noticed is a waypoint/best path error, with my new world, I can only enter from the immediate jumpgate/ attached system , If im in Dallas and use nav map to select Manhattan and choose best path the game crashes, Manually flying seems to work, I can travel to California and back through gate, But I cannot use the nav map to plot course back to Manhattan where jumpgate is located. I have noticed however that the game doesnt use wormholes to find best path etc.. Maybe changing jumpgate to a wormhole would fix it? Another question on worlds, what are the dimensions of the general maps? I.E. if i wanted to place a base in the upper right corner etc.. mike
Signature from »raven_mike«

DoberAHP

Private First Class

(10)

Date of registration: Mar 12th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

52

Wednesday, March 12th 2003, 7:53am

Dawn, i´ve added the new jump gate, and found it next to the california jump gate, but can´t use it. It tells me &quot;dock denied&quot;. how can i fix this? Dober Alpha Eta Rho
Signature from »DoberAHP«

ExoCraft

Apprentice

(10)

Date of registration: Feb 28th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

53

Wednesday, March 12th 2003, 8:22am

Um u cant use it on MP server that´s not modded...
Signature from »ExoCraft«

barFly

Apprentice

(10)

Posts: 5

Activitypoints: 0

Date of registration: Jan 23rd 2010

Reputation modifier: 3

Level: 18 [?]

Experience: 14,584

Next Level: 17,484

  • Send private message

member since 96 month member since 96 month member since 96 month member since 96 month member since 96 month member since 96 month member since 96 month member since 96 month

54

Wednesday, March 12th 2003, 2:28pm

Wow... It works... I followed the instructions and got into my new system. For people that keep asking where the new jumpgate is: <b>it is located right next to the Calaforina jumpgate... </b> you might have to play with the postioning of the gate cause if you don´t the gates are almost right on top of each other... barFly

milliways

Apprentice

(10)

Date of registration: Mar 11th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

55

Wednesday, March 12th 2003, 2:54pm

hmm dawn, can u make a zip file in the downloads for us to download your system and all the files needed... atleast i need it beacuse i cant make this right myself...
Signature from »milliways« 350x75.gif] Have A Burger At Milliways.. .. And Start Watch The Universe Fall.. - Hichickers Guide To The Galaxy.. (I HAVE NOT READ IT, LOL) [url=http://www.milliways.tk]My Homepage[/url] [url=http://aft.amarr.net]AFT homepage[/url]

Dawn

Apprentice

(10)

  • "Dawn" started this thread

Date of registration: Mar 6th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

56

Wednesday, March 12th 2003, 4:42pm

@milliways: im on work! <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> I add some things and test it and anytime this day (i hope so) i will send it hcl (or so) Dawn
Signature from »Dawn«

beltic

Apprentice

(10)

Date of registration: Mar 9th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

57

Wednesday, March 12th 2003, 5:15pm

hehe.. Ok, I can get to my system, I can dock with my space station, I can visit the bar, commodities trader and the equipment dealers.. I even have my system showing up on the nav map (duplicated Cortez). <A href=´http://www.lancersreactor.org/t/forum/topic.asp?topic_id=9517&amp;forum_id=18&amp;Topic_Title=%2A%2A+Nav+Map+info+%2A%2A&amp;forum_title=Freelancer+Editing+Forum&amp;cat_title=Freelancer&amp;M=True´ Target=_Blank>See this post for details.</a> Couple of items: 1. NO ppl (npcs) when I goto any room. 2. No jobs in the bar - DOH! we havnent gotten that far yet, have we? 3. NO items for sale in the equipment dealer (maybe I forgot to add stuff?) 4. No ship dealer.. - How would we add the ship dealer? I know its a station, so I should be able to get at least 1 ship. Now, Ill try to add another &quot;planet&quot; by duplicating manhattan and see where we get..
Signature from »beltic«

keef

Private

(10)

Date of registration: Mar 7th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

58

Wednesday, March 12th 2003, 5:22pm

You should be able to open the market_ships, etc. files and add entries for your new base.... Shame I´ve only got the demo, else I´d try it myself... But I´ve managed to setup a new base, and get ships and equipment sold there... But no bar patrons, or jobs...
Signature from »keef«

milliways

Apprentice

(10)

Date of registration: Mar 11th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

59

Wednesday, March 12th 2003, 7:30pm

dawn@ hcl???? hmm... wonder what that means... well anyway... i tryed to do a new system once more but it keeps failing... and the ini files dont even make sense... its just some strange codes that i dont understand.. and at the bottom its smashed together like this (this is just an example): [BaseGood}base = Da01_01_baseMarketGood = li_gun01_mark01, 0, -1, 10, 10, 0, 1MarketGood = li_gun01_mark02, 0, -0.200000, 10, 10, 0, 1MarketGood = li_gun01_mark03, 2, 0.100000, 10, 10, 0, 1MarketGood = li_gun01_mark04, 6, 0.300000, 10, 10, 0, 1MarketGood = li_gun02_mark01, 0, -1, 10, 10, 0, 1MarketGood = li_gun02_mark02, 0, -0.200000, 10, 10, 0, 1MarketGood = li_gun02_mark03, 2, 0.100000, 10, 10, 0, 1MarketGood = li_gun02_mark04, 6, 0.300000, 10, 10, 0, 1MarketGood = li_turret02_mark01, 0, -1, 10, 10, 0, 1MarketGood = li_turret02_mark02, 2, -0.200000, 10, 10, 0, 1 i cant start eather the game or the server...
Signature from »milliways« 350x75.gif] Have A Burger At Milliways.. .. And Start Watch The Universe Fall.. - Hichickers Guide To The Galaxy.. (I HAVE NOT READ IT, LOL) [url=http://www.milliways.tk]My Homepage[/url] [url=http://aft.amarr.net]AFT homepage[/url]

Archanon

Apprentice

(10)

Date of registration: Mar 9th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

60

Wednesday, March 12th 2003, 7:32pm

@dawn, you said it´s y+ / / x- ----0---- x+ / / y- are you sure Manhattan is at top of map and y number is negative I think it´s y- / / x- ----0---- x+
Signature from »Archanon«

Social bookmarks

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link