You are not logged in.

Mjr.Hurtz

Private First Class

(10)

Date of registration: Apr 29th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

221

Saturday, May 24th 2003, 1:53pm

Fangmans, I had the same problem with my system, which had 5 different places all with tradelanes going to another. I never sorted it out. Real pain in the backside. <img src=smilies/icon_smile_sad.gif width=15 height=15 border=0 align=middle>
Signature from »Mjr.Hurtz« Save the whales, Collect the whole set[[[[[!]]]]]

GreyWolf

Apprentice

(10)

Date of registration: Mar 28th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

222

Saturday, May 24th 2003, 9:11pm

that has already been fixed several versions ago
Signature from »GreyWolf« [img]]http://members.cox.net/veeneman/piratemodsig.gif [/img]]

whats the use of cheating since it takes all the fun out of the game[[!]]

fangmans

Apprentice

(10)

Date of registration: Mar 17th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

223

Sunday, May 25th 2003, 5:16am

Did you happen to see the Ver. # at the top of my post? I believe it is the latest version posted. Does it sound like it´s been fixed? I have had the same problem with the last 4 versions The Fangman
Signature from »fangmans« The Fangman

GS Destroy

Apprentice

(10)

Date of registration: May 16th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

224

Sunday, May 25th 2003, 10:04am

I don´t know if this question has been answered, but when I try to apply changes, it says that it can´t find empty_recources.dll. Does anybody know how to fix this? Oh, and everything else works. And I did save it to the Freelancer EXE directory. --I am not responsable for my actions.-- Edited by - res0za58 on 25-05-2003 09:06:00
Signature from »GS Destroy«

GS Destroy

Apprentice

(10)

Date of registration: May 16th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

225

Sunday, May 25th 2003, 7:22pm

Also, when I go back, the system and everything is there, but all the names are missing. Everything else is the way it should be. --I am not responsable for my actions.--
Signature from »GS Destroy«

GS Destroy

Apprentice

(10)

Date of registration: May 16th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

226

Sunday, May 25th 2003, 8:50pm

I also seem to expirence constant freezes while running the program. I am using version 1.5.16.0. --I am not responsable for my actions.--
Signature from »GS Destroy«

misterbusy

Private First Class

(10)

Date of registration: May 26th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

227

Monday, May 26th 2003, 7:11pm

Hi All i can say is this is a brill mod . I almost feel like God being able to create planets &amp; systems :-) Just a few points ( i have checked but I dont think they have been covered) 1) can you edit planet/system properties after you have created them? 2)All was fine but sometimes i get a crash when using tradelanes , could this be because i might have named 2 lanes the same? or perhaps the patrol routes are messing with it? 3) If you zoom in while placing a trade lane , the postition goes to pot.infact placing tradelanes is pain full stop lol.I seem to get links from everyother lane into the new 1 4)How do I delete patrol routes? Thanks in advance Edited by - misterbusy on 26-05-2003 18:20:19
Signature from »misterbusy«

Mjr.Hurtz

Private First Class

(10)

Date of registration: Apr 29th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

228

Monday, May 26th 2003, 9:29pm

All of the above things have already been metioned. (I think) You can´t change system details yet. Tradelanes are a bit lame at the moment. And you cant delete patrols yet.
Signature from »Mjr.Hurtz« Save the whales, Collect the whole set[[[[[!]]]]]

Chdboy4

Private First Class

(10)

Date of registration: May 26th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

229

Monday, May 26th 2003, 11:47pm

I can´t get this program to work I get a program error every time I try to start it.
Signature from »Chdboy4«

Cobra5mil

Apprentice

(10)

Date of registration: Feb 25th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 192 month member since 192 month member since 192 month member since 192 month member since 192 month member since 192 month member since 192 month member since 192 month member since 192 month member since 192 month member since 192 month member since 192 month member since 192 month member since 192 month member since 192 month member since 192 month

230

Tuesday, May 27th 2003, 2:10am

Are you running any mods when you try to start like with FLMM?
Signature from »Cobra5mil«

Chdboy4

Private First Class

(10)

Date of registration: May 26th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

231

Tuesday, May 27th 2003, 2:23am

No, no mods running
Signature from »Chdboy4«

Chdboy4

Private First Class

(10)

Date of registration: May 26th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

232

Tuesday, May 27th 2003, 2:29am

Nevermind, sorry to bug you all I fixed it by installing one more freelancer dir with new files, I think my other game was edited but not returned to normal.
Signature from »Chdboy4«

Chdboy4

Private First Class

(10)

Date of registration: May 26th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

233

Tuesday, May 27th 2003, 4:45am

Alright, got the program to work but now I can´t save my changes or create JumpholesJumpgates. PLEASE HELP IM STUPID
Signature from »Chdboy4«

Chdboy4

Private First Class

(10)

Date of registration: May 26th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

234

Tuesday, May 27th 2003, 5:00am

Know I feel stupid I found out how to make jump holesJumpgates sorry all
Signature from »Chdboy4«

shsan

Private

(10)

Date of registration: Mar 23rd 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

235

Tuesday, May 27th 2003, 5:22pm

I have posted a new version that should fix the tradelane problem. I have also included the first part of the manual that i am doing at the moment. As you might remember i am on holidays til next week-end. So i wont probably update the page until monday. But dont worry, i´ll be back to fixing bugs and adding stuff very soon. shsan
Signature from »shsan«

Date of registration: May 16th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

236

Tuesday, May 27th 2003, 7:41pm

Every time i click ´Apply Changes´ I get an error saying &quot;Cannot find empty_resources.dll&quot; Can sombody Help me... Also, when i try to save then of the planets.name of the system and the bases ALL DISSAPEAR! Many will strive to survive.But only a few will prevail
Signature from »NightCrawler« Many will strive to survive.But only a few will prevail

misterbusy

Private First Class

(10)

Date of registration: May 26th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

237

Tuesday, May 27th 2003, 11:27pm

Sadly the new version doesnt really fix the trade lane problem. I still get the multi linked trade lanes , but now the names dont show in the drop down lists for me to pick from either. oh well no trade lanes then ;-( now wheres that mod for 990 k cruise speed Also anyone know where the program gets the ship names from ,ive added extra ships but they either dont appear or they appear as &quot;invalid&quot; in the list Edited by - misterbusy on 28-05-2003 01:02:49
Signature from »misterbusy«

GS Destroy

Apprentice

(10)

Date of registration: May 16th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

238

Wednesday, May 28th 2003, 2:16am

WILL SOMEONE ANSWER THIS QUESTION!!!!! This question has appeared repeatedly, and yet no one has answered it!!! What do I do if the program says &quot;cannot find empty_recources.dll&quot; when I click apply changes??!!?? I need an answer, as due to this, jumpholes and gates I place go into never ending loops, and if I try to name anything, the name is lost because it has not been saved!!!!! HELP!!!!! --I am not responsable for my actions.--
Signature from »GS Destroy«

misterbusy

Private First Class

(10)

Date of registration: May 26th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

239

Wednesday, May 28th 2003, 2:33am

Have you checked that the emptyresources .dll is IN the exe folder of freelancer other than that sorry cant help
Signature from »misterbusy«

shsan

Private

(10)

Date of registration: Mar 23rd 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

240

Wednesday, May 28th 2003, 10:59am

Ok i´ll check the tradelanes again today.. Make sure that you don´t give the same name twice. Are you adding a tradelane to an existing system or a new one ? misterbusy, check the forum on my web page, i have already answered the question about the ships <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> I would also like more details about this really annoying bug about the program not finding the dll <img src=smilies/icon_smile_sad.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> Can anybody experiencing the problem , send me an email with the following details ? System used ? XP,Win2k ... Path for the game, the Flmm, the freelancerExplorer exe, the empty_resources.dll... And any message that arrive on the screen when the error occurs ? (a screen capture would be great ) I have recently changed the message and i should have more infos. (use the 1.5.27.0 please ) I hope to have this fix by the middle of next week if i have more details ... Thanks. shsan
Signature from »shsan«

Social bookmarks

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link