You are not logged in.

fangmans

Apprentice

(10)

Date of registration: Mar 17th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

301

Thursday, June 5th 2003, 5:17pm

Ver. 1-6-3-2 Hey shsan; Came up with another problem... Tried to deleat a planet and got the "send error report" screen and out. I tried it three or four times resulting the same each time. The Fangman
Signature from »fangmans« The Fangman

Kendo THM

Apprentice

(10)

Date of registration: Jun 1st 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

302

Thursday, June 5th 2003, 5:43pm

Can any-one tell me if patrols work? ´Cause I don´t want to end up throwing the whole mod in the bin, only ´cause the patrols aren´t working. Some pleaz tell me <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> The ones who have havn´t... The ones who don´t do...
Signature from »Kendo THM« Your posts are SPAM. My posts are WISDOM SPEECHES.

shsan

Private

(10)

Date of registration: Mar 23rd 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

303

Thursday, June 5th 2003, 7:57pm

fangmans, thanks i´ll test that soon. About the patrols some seems to work , some don´t. So if you want to be safe , don´t use it. (Or make a copy each time before <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle>
Signature from »shsan«

shsan

Private

(10)

Date of registration: Mar 23rd 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

304

Thursday, June 5th 2003, 11:36pm

Kendo THM, i have fixed the deletion of a patrol (via zone selection) It seems that having a population zone at the start of the patrol is vital. I´ll have to check more what are the criteria. fangmans, the bug is fixed now in the new 1.6.5.0 version available now. Thanks again for the report.
Signature from »shsan«

maimer1

Apprentice

(10)

Date of registration: Apr 12th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

305

Friday, June 6th 2003, 1:34am

fangmans, make sure youdont have a docking ring on that planet
Signature from »maimer1«

MLEdele

Private

(10)

Date of registration: Apr 27th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

306

Friday, June 6th 2003, 5:15am

I tried, won´t let me select, I click on the select button, nothing happens, I click on the select next button, no response.
Signature from »MLEdele«

MLEdele

Private

(10)

Date of registration: Apr 27th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

307

Friday, June 6th 2003, 5:27am

BTW, How can I get planets and station populated and populate the systems I create? I tried the zone population but it didn´t work. and I tried trade lane traffic also, nothing. I can´t even get a mission board so I can get credits in the game.
Signature from »MLEdele«

MLEdele

Private

(10)

Date of registration: Apr 27th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

308

Friday, June 6th 2003, 6:17am

ok, I got the link think to work. But it doesn´t. I make the nebula, then I make a exclusion zone. I select the nebula and click link exclusion. I select the exclusion zone and Add. OK, ADD, APPLY CHANGES....Play the game, no exclusion zone. I want an empty space inside the nebula that you can see inside. Like ithica research station in new york. I cn´t ge this to work. HELP!!! <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle>
Signature from »MLEdele«

Date of registration: May 19th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

309

Friday, June 6th 2003, 11:42am

MLEdele I have the same problem with Zone populations and Trade lane Traffic. Nothing seems to happen, even tho I put a zone near one of my bases, nothing shows. Also, it may be just me but, I added a Asteroid field to one of my systems, and although it appeared in the game, it didn´t show up on the nav map, even tho when I hovered over the general area, it displayed its name in a tooltip. What am I doing wrong??? Edited by - Salamander on 06-06-2003 10:43:52
Signature from »Salamander« Salamander Returns...again Lock and Load!

JSWY

Private First Class

(10)

Date of registration: May 22nd 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

310

Friday, June 6th 2003, 1:10pm

I think the Editor creates such nebulae with a visit value that doesn´t make it show up on the nav map. When your system is finished, it might be worth opening the system ini file and setting the visit values so that they do appear on the nav map (1 I think).
Signature from »JSWY«

maxybo

Private First Class

(10)

Date of registration: Jun 5th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

311

Friday, June 6th 2003, 8:08pm

Can anybody here tell me what files i would have to pass on to somebody else for them to see the system i creat please. Many Thanks Maxybo
Signature from »maxybo«

Date of registration: May 16th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

312

Friday, June 6th 2003, 10:11pm

if you´ve made a mod from using this program everything you created should be in that folder...jus zip it and send it to ur friend<img src=smilies/icon_smile_big.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> Many will strive to survive.But only a few will prevail
Signature from »NightCrawler« Many will strive to survive.But only a few will prevail

shsan

Private

(10)

Date of registration: Mar 23rd 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

313

Friday, June 6th 2003, 10:47pm

MLEdele, i have made some changes for the exclusion zones and i am tested it successfully with an asteroids field so far, i´ll check the nebula next. Salamander, i´ll check the population zone too then <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> JSWY, i have tried visit=1 but it doesnt change a lot <img src=smilies/icon_smile_sad.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> I can´t figure out why it´s not showing the nebula/asteroid field. No idea. If someone managed to do it manually, can you send me the files thanks. I´ll post a new version soon with more fixes.
Signature from »shsan«

maxybo

Private First Class

(10)

Date of registration: Jun 5th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

314

Friday, June 6th 2003, 11:47pm

it does not make a dir this prog, it has just made me a file *******.dll Anybody any ideas.
Signature from »maxybo«

shsan

Private

(10)

Date of registration: Mar 23rd 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

315

Saturday, June 7th 2003, 1:34am

maxybo, when you select create a new mod, a dialog box should appear, select create a new directory in this dialog box, rename it as you want and when you select Ok, the program will generate the files inside this new directory. Normaly it will create the new dll and a DATA directory containing the modified files.
Signature from »shsan«

maxybo

Private First Class

(10)

Date of registration: Jun 5th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

316

Saturday, June 7th 2003, 2:06am

K i have done that and dot a dir, ziped it up and sent it to a friend. He placed the dir´s into the freelancer dir but it does not work. Is that all he does just copy´s the dir in the zip into the 1´s in the freelancer dir. ?
Signature from »maxybo«

Date of registration: May 16th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

317

Saturday, June 7th 2003, 4:51pm

I noticed that the entrance through Zone-21 minefield in new york is <b>SOME </b> type of an exclusion zone...do you think you can include that in your next version?
Signature from »NightCrawler« Many will strive to survive.But only a few will prevail

Kendo THM

Apprentice

(10)

Date of registration: Jun 1st 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

318

Saturday, June 7th 2003, 5:17pm

Maxybo You treid telling your friend that you have to put the mod into FLMM (All in a folder and put it in the mod file) and start the mod using FLMM? The ones who have havn´t... The ones who don´t do...
Signature from »Kendo THM« Your posts are SPAM. My posts are WISDOM SPEECHES.

fangmans

Apprentice

(10)

Date of registration: Mar 17th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

319

Saturday, June 7th 2003, 5:21pm

Your friend needs FLMM in order to activate your mod. What he doesn´t need is the files to make the mod. Are you activating your mod with FLMM? If you are the only thing you have to zip is the FLMM directory that contains your mod. Doing this will allow your friend to unzip the file directly into FLMM, select and activate the mod, and then play the game. The Fangman
Signature from »fangmans« The Fangman

Kendo THM

Apprentice

(10)

Date of registration: Jun 1st 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

320

Saturday, June 7th 2003, 6:48pm

Thats kinda the same what I said <img src=smilies/icon_smile_big.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> The ones who have havn´t... The ones who don´t do...
Signature from »Kendo THM« Your posts are SPAM. My posts are WISDOM SPEECHES.

Social bookmarks

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link