You are not logged in.

shsan

Private

(10)

Date of registration: Mar 23rd 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

321

Saturday, June 7th 2003, 7:00pm

NightCrawler, i have seen what you mean, i´ll see what i can do.
Signature from »shsan«

maxybo

Private First Class

(10)

Date of registration: Jun 5th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

322

Saturday, June 7th 2003, 7:22pm

No i did not know u have to do that, nice 1 guys. Many thanks maxybo
Signature from »maxybo«

Kendo THM

Apprentice

(10)

Date of registration: Jun 1st 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

323

Sunday, June 8th 2003, 3:01pm

Well u know now <img src=smilies/icon_smile_tongue.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> The ones who have havn´t... The ones who don´t do...
Signature from »Kendo THM« Your posts are SPAM. My posts are WISDOM SPEECHES.

Kendo THM

Apprentice

(10)

Date of registration: Jun 1st 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

324

Sunday, June 8th 2003, 4:16pm

Sshan, for my mod I need a shipyard, but I havn´t found one in the editor. If there is one, tell me which one. If there isn´t one, put one in <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> Ah. such a boring life!! <img src=smilies/icon_smile_disapprove.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> The ones who have havn´t... The ones who don´t do...
Signature from »Kendo THM« Your posts are SPAM. My posts are WISDOM SPEECHES.

shsan

Private

(10)

Date of registration: Mar 23rd 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

325

Sunday, June 8th 2003, 4:48pm

Kendo THM, there is no shipyard at the moment and i have seen that a lot of object classified as SATELLITE cannot be added by the explorer.. Coming soon <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle>
Signature from »shsan«

Date of registration: May 16th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

326

Sunday, June 8th 2003, 5:05pm

Seems that i still have the exclusion zone problem on the new version when you put more then 1 exclusion zone in the dialog box the last zone you´ve added is the only one there when you return to the screen!<img src=smilies/icon_smile_evil.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> need help Many will strive to survive.But only a few will prevail
Signature from »NightCrawler« Many will strive to survive.But only a few will prevail

shsan

Private

(10)

Date of registration: Mar 23rd 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

327

Sunday, June 8th 2003, 5:50pm

NightCrawler, i confirm that´s a bug. I am fixing it right now. The new version will be available sometimes today. Probably after the launch of the probe for mars <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle>
Signature from »shsan«

Kendo THM

Apprentice

(10)

Date of registration: Jun 1st 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

328

Sunday, June 8th 2003, 7:16pm

Hey, just to tell you, I havn´t used the new version (v1.6.9 or something), but as I was editing my mod, I edited a system, added the changes, exited the explorer, started the mod, had a look in the game to see if everything was allright, exited again, deactivated the mod, edited the mod again, but there were suddenly lots of lines from my one system going into loads of other systems. How come it did this? I mean I didn´t add any new jump holes/gates or anything like that... The ones who have havn´t... The ones who don´t do...
Signature from »Kendo THM« Your posts are SPAM. My posts are WISDOM SPEECHES.

Kendo THM

Apprentice

(10)

Date of registration: Jun 1st 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

329

Sunday, June 8th 2003, 7:40pm

I think I found my bug... When I looked in the systems the lines went to, there was a jump hole with no name in each of them. Problem is... I don´t know where they came from. Of course they could come from a very very old mod I made with this program and that was a system that linked everything together (The idea was abandon so...). I think I even had a few attempts on that one. Anyway... could it be that the explorer loaded up something from ages ago? Problem is... I deleted it all. I don´t want to delete the jump holes as they might destroy the game by accident. WHAT SHOULD I DO???? The ones who have havn´t... The ones who don´t do...
Signature from »Kendo THM« Your posts are SPAM. My posts are WISDOM SPEECHES.

Date of registration: May 16th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

330

Sunday, June 8th 2003, 9:11pm

I have found another exclusion zone problem in the new version...When i add a new exclusion zone in the dialog box and click &quot;ADD&quot; then as soon as i click &quot;OK&quot; the program crashes...Why? Many will strive to survive.But only a few will prevail
Signature from »NightCrawler« Many will strive to survive.But only a few will prevail

shsan

Private

(10)

Date of registration: Mar 23rd 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

331

Sunday, June 8th 2003, 9:39pm

Kendo THM, I don´t know where it´s coming from i´ll try that too. It has been reported by someone else too. Normally, the program reloads everything each time, so i can´t see how it could keep something from before. However it could be a problem due to the &quot;cancel&quot; button or the jumphole/gate suppression, i´ll check that. NightCrawler, i can&quot;t reproduce it ... Was it with a mod ?
Signature from »shsan«

skystalker86

Apprentice

(10)

Date of registration: Jun 8th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

332

Sunday, June 8th 2003, 10:11pm

can you make it possible to edit the &quot;other objects so we can rotate them or move them verticaly? also what´s the object for the Hispania? also, unless the mod i´m editing is activated the uploaded ships do not show up in the ship menu when editing ships How many assholes do we have on this ship anyhow?
Signature from »skystalker86«

shsan

Private

(10)

Date of registration: Mar 23rd 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

333

Monday, June 9th 2003, 12:25am

LukeSkystalker86, I´ll check about the ships, that seems to be a bug. Yes the edition of the &quot;other objects&quot; will arrive soon <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle>
Signature from »shsan«

shsan

Private

(10)

Date of registration: Mar 23rd 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

334

Monday, June 9th 2003, 12:48am

Kendo THM, i have just fixed some big bugs related to the deletion of jumpholes, so it should be ok now. It´ll post the version soon.
Signature from »shsan«

shsan

Private

(10)

Date of registration: Mar 23rd 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

335

Monday, June 9th 2003, 1:47am

New version posted. fix a lot of bugs and add the possibility to change the rotation of any object (with the parameter), the position in Y ( or Z depends how you name it ) and the name of the object. Don´t forget to press SHIFT + RIGHT CLICK to access this menu. The normal RIGHT CLICK will still bring a menu dependent on the object. It should also fix some problems with some mods also. The names (dlls not loaded ) were not read properly.
Signature from »shsan«

MLEdele

Private

(10)

Date of registration: Apr 27th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

336

Monday, June 9th 2003, 3:13am

This is the problem I am having with the exclusion zones in a nebula. <img src=´C:Documents and SettingsMarkMy DocumentsMy PicturesExclusion Zone Problem.bmp ´>
Signature from »MLEdele«

skystalker86

Apprentice

(10)

Date of registration: Jun 8th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

337

Monday, June 9th 2003, 3:55am

i have 2, probably related, problems. 1 is that in-game i can´t dock with a base with &quot;objects&quot; linked to it, it shows me docking and fades to black but doesn´t put me in the base. 2 is that when i try to edit the inside of a base with objects linked to it, the program crashes. How many assholes do we have on this ship anyhow?
Signature from »skystalker86«

Cobra5mil

Apprentice

(10)

Date of registration: Feb 25th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

338

Monday, June 9th 2003, 4:46am

Make sure you have the latest version, I use to have a black screen when I docked but now it works fine. I still would like other people in there, hint hint. :-)
Signature from »Cobra5mil«

skystalker86

Apprentice

(10)

Date of registration: Jun 8th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

339

Monday, June 9th 2003, 4:58am

i have the latest. it only doesn´t dock when i have objects linked to the base (that i have edited) How many assholes do we have on this ship anyhow?
Signature from »skystalker86«

Cobra5mil

Apprentice

(10)

Date of registration: Feb 25th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

340

Monday, June 9th 2003, 5:42am

Off topic, in response to the questions about how many assholes you have on your ship... Would you believe that my blockbuster DOES NOT HAVE SPACEBALLS?!?!?!?!?!? Edited by - Cobra5mil on 09-06-2003 04:43:57
Signature from »Cobra5mil«

Social bookmarks

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link