You are not logged in.

  • "Lordadmiral Drake" started this thread
  • Austria

Posts: 715

Activitypoints: 3,835

Date of registration: Jan 15th 2009

Reputation modifier: 11

Level: 41 [?]

Experience: 2,528,562

Next Level: 2,530,022

Thanks: 3

  • Send private message

member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month

1

Wednesday, September 29th 2010, 6:12pm

Texture Problem

I did a test export of my newest project, and encountered a problem I cant root out:

In MS3D it's all fine:


But after export the Hardpoint Texture is missing:
Signature from »Lordadmiral Drake« Life is a f****** game, but the graphics are super xD

  • "Lordadmiral Drake" started this thread
  • Austria

Posts: 715

Activitypoints: 3,835

Date of registration: Jan 15th 2009

Reputation modifier: 11

Level: 41 [?]

Experience: 2,528,562

Next Level: 2,530,022

Thanks: 3

  • Send private message

member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month

2

Friday, October 1st 2010, 2:16pm

Re: Texture Problem

Nevermind, I've figured it out. I shouldnt have named those groups Hpxxx ^^
Signature from »Lordadmiral Drake« Life is a f****** game, but the graphics are super xD

Social bookmarks

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link