You are not logged in.

lvxoccvlta

Apprentice

(10)

  • "lvxoccvlta" started this thread

Date of registration: Apr 25th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

1

Monday, May 31st 2004, 4:20am

The galaxy can be fixed easily with the textures provided on the FTP. Just need to find the model. The paradigm as far as I know, is done. Bob says he´s happy with it, and I believe him <img src=smilies/icon_smile_wink.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> I still want to play with the texture though.. there are some &quot;rivets&quot; that are too big. They look great in 2d, but they could be an eyesore in the game. The demon´s problem might be due to the model itself.. there might be missing vertices, or strange, abnormal polygons that cant be interpreted by the freelancer engine. I would recommend doing a new one. The Gothri textures need the most work. I´ll get on that soon. If we can recruit some young talent to figure out these problems with our models in the game (missles, docking points, etc) that would be fantastic. As for the rest of that ship list: I say we do one at a time starting with the first, going on down. Whoever has these models should upload them to tolwyn´s ftp, and if they need textures, write me an email or post here to coordinate efforts.
Signature from »lvxoccvlta«

warzog

Lieutenant

(10)

Posts: 973

Activitypoints: 5,065

Date of registration: Jun 17th 2009

Reputation modifier: 7

Level: 43 [?]

Experience: 3,315,983

Next Level: 3,609,430

  • Send private message

member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month

2

Monday, May 31st 2004, 12:57pm

lvxoccvlta: BoH_Havoc is working on the Galaxy. He´s been having problems. Bob sent me a copy of the Paradigm that he´s retextured, but it was missing the textures on the wings. If he´s fixed that, he hasn´t sent me an update. Maybe I´ll check the ftp site. It´s most definately the Demon´s model. My personnal opinion is that it needs to be redone, from scratch. Have you done textures for the Privateer 2 ships? The models are on the ftp site-see the BoH_Havoc.zip. Images are in the link in the first post. Bob´s got the model of the Gothri. And Tolwyn has the one for the Vaktoth. Watch your 6!
Signature from »warzog« Watch your six!

lvxoccvlta

Apprentice

(10)

  • "lvxoccvlta" started this thread

Date of registration: Apr 25th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

3

Tuesday, June 1st 2004, 12:28pm

New paradigm textures again uploaded. &quot;Version 2.0&quot; This time a minor change.. the colors needed fixing and i hope this helped. Old textures deleted. I am getting to work on additional textures. Ill let you know what I´ve done as it happens. next up is the gothri, second will be the vaktoth. If the galaxy needs some tender loving in the meantime, drop me a line and ill get going. Nobody seems to be interested in fixing it ;(
Signature from »lvxoccvlta«

Bob McDob

Unregistered

4

Tuesday, June 1st 2004, 2:45pm

Havoc says he thinks he´s fixed the Demon´s problem, and he also sent me the Galaxy. My FL is sadly broken atm so I can´t test it, however.

lvxoccvlta

Apprentice

(10)

  • "lvxoccvlta" started this thread

Date of registration: Apr 25th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

5

Wednesday, June 2nd 2004, 8:34am

Bob, you are probably going to kill me. I redid the paradigm textures. AGAIN. TODAY. Paradigm 2.2 and 2.3 are on the server. I have finally made some adjustments that are exactly the results I was looking for. If you can use these textures.. ill never touch the damn thing again! Promise. I am stopping.. the paradigm textures are finished, and they look fabulous. Thanks for your patience. Re-applying them should be easy, and I better see these used in the mod when its done! Also, if those galaxy textures on the ftp dont fit or something, let me know so we can work out something. You know my email addy and if you can catch me on AIM, so much the better. Again thanks., Edited by - lvxoccvlta on 6/2/2004 7:38:56 AM
Signature from »lvxoccvlta«

warzog

Lieutenant

(10)

Posts: 973

Activitypoints: 5,065

Date of registration: Jun 17th 2009

Reputation modifier: 7

Level: 43 [?]

Experience: 3,315,983

Next Level: 3,609,430

  • Send private message

member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month

6

Thursday, June 3rd 2004, 9:42pm

Update: Galaxy has been retextured, enlarged, and tested. (I´ve removed it from the repair list.) Looks and flies great! I´ve received an updated version of the Paradigm or Perry, it´s not correctly named, but haven´t had a chance to test it yet. Watch your 6!
Signature from »warzog« Watch your six!

warzog

Lieutenant

(10)

Posts: 973

Activitypoints: 5,065

Date of registration: Jun 17th 2009

Reputation modifier: 7

Level: 43 [?]

Experience: 3,315,983

Next Level: 3,609,430

  • Send private message

member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month

7

Thursday, June 3rd 2004, 10:11pm

Update: It was the Paradigm. It looks absolutely fantastic!!! Unfortunately, I´m getting a DirectX error message, and an &quot;Unable to load Paradigm4.tga&quot; error. lvxoccvlta: I uploaded an image of the latest Paradigm to the ftp site. (It´s in a dock at Perry.) Watch your 6! Edited by - warzog on 6/3/2004 9:16:33 PM
Signature from »warzog« Watch your six!

lvxoccvlta

Apprentice

(10)

  • "lvxoccvlta" started this thread

Date of registration: Apr 25th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

8

Thursday, June 3rd 2004, 11:33pm

Holy ****, that looks much better than I thought. Wow. The new paradigm texture fixes a couple of things that were pissing me off about it.. but it might not be necessary. If Bob has a few extra minutes to wallpaper it one final time that´d be great. Warzog, you are totally cool. Work hard brotha! I haven´t done any textures all week.. unfortunately real life issues take precedent. I plan on digging in this weekend to get the Gothri finished, and hopefully start some Privateer 2 ships. Does the demon need some new texturing as well? Also.. praise the almighty for getting the demon model working. And the galaxy textures applied..as well. It´s sure been a successful week!
Signature from »lvxoccvlta«

warzog

Lieutenant

(10)

Posts: 973

Activitypoints: 5,065

Date of registration: Jun 17th 2009

Reputation modifier: 7

Level: 43 [?]

Experience: 3,315,983

Next Level: 3,609,430

  • Send private message

member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month

9

Friday, June 4th 2004, 2:11am

<font size=1 face="trebuchet ms"><BLOCKQUOTE><hr size=1 noshade>lvxoccvlta: praise the almighty for getting the demon model working. <hr size=1 noshade></BLOCKQUOTE></font><font face=´trebuchet ms, Verdana, Arial, Helvetica´ size=2> It is??? First I´ve heard of it! Where do I get a copy? Watch your 6!
Signature from »warzog« Watch your six!

lvxoccvlta

Apprentice

(10)

  • "lvxoccvlta" started this thread

Date of registration: Apr 25th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

10

Saturday, June 5th 2004, 12:12am

See Bob´s post up there. BoH Havoc might have it working. Also, I have noticed some quirky things with BoH Havoc´s models. I downloaded milkshape 3d (and still dont know how it works) just to load Havoc´s privateer meshes. All of his models become invisible at a certain close range. When spinning them around on the 2d plane, the far end of the objects disappear, and moving out a little further away from the model, the model disappears entirely. I wonder if this is related to the Demon´s LOH problem when its loaded into freelancer. I wonder if these models are saved in a goofy format and need to be converted.
Signature from »lvxoccvlta«

warzog

Lieutenant

(10)

Posts: 973

Activitypoints: 5,065

Date of registration: Jun 17th 2009

Reputation modifier: 7

Level: 43 [?]

Experience: 3,315,983

Next Level: 3,609,430

  • Send private message

member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month

11

Saturday, June 5th 2004, 12:34am

Well... Only one problem with that theory: Bob McDob made the Demon, not BoH_Havoc. Having said that... BoH_Havoc´s models do cause a &quot;VMESH: couldnt find material 0&quot; error. It doesn´t appear to cause any problems. And when he retextured the Galaxy, the number of error messages reduced drastically. (The Tarsus and Orion are still causing them, though.) Which would seem to indicate a problem with his textures, or how they´re applied. Watch your 6!
Signature from »warzog« Watch your six!

Bob McDob

Unregistered

12

Saturday, June 5th 2004, 4:34am

------ Well... Only one problem with that theory: Bob McDob made the Demon, not BoH_Havoc. ------ Well, actually DMJC made it ... I only converted it.

BoH_Havoc

Private First Class

(10)

Date of registration: Apr 11th 2004

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month

13

Saturday, June 5th 2004, 4:51am

@lvxoccvlta they aren´t invisible....trust me <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> just scale the whole model by 0.1 and zoom in...then they aren´t invisible anymore <img src=smilies/icon_smile_wink.gif width=15 heigh
Signature from »BoH_Havoc« | Life is a big sandcake... slowly crumbling - BoH_Havoc |

Bob McDob

Unregistered

14

Saturday, June 5th 2004, 6:33am

Hmm, as far as I know the problem is with NPCs - you can see the model fine when you fly it yourself. Also, is anyone willing to fix the Privateer bases? My CD drives crapped out (both of them), so I´m stuck out on a limb without a parachute, so to speak. I´m not really sure what´s wrong (since the docking ports showed up fine when I played it, but apparently not for warzog) and I don´t really know how to fix the hardpoints. bob Edited by - Bob McDob on 6/5/2004 5:35:25 AM

Bob McDob

Unregistered

15

Sunday, June 6th 2004, 1:10am

Currently retexuring the Tarsus - however, I keep getting CTDs on it and I don´t know why. Anyone willing to take a look at it and see if I missed anything?

BoH_Havoc

Private First Class

(10)

Date of registration: Apr 11th 2004

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month

16

Sunday, June 6th 2004, 5:27am

I´ll have a look at it and see if i can find out what the problem is <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> btw: who did this great artworks on the ftp? they´re amazing! Edited by - BoH_Havoc on 6/6/2004 4:28:54 AM
Signature from »BoH_Havoc« | Life is a big sandcake... slowly crumbling - BoH_Havoc |

Bob McDob

Unregistered

17

Saturday, June 12th 2004, 10:23pm

Hey BoH, check out the &quot;To Fix&quot; directory on the FTP - uploaded the two bases, tarsus, and paradigm. See if you can figure out how to get them to work properly - I sure can´t. (BTW, as you know the textures are supposed to look weird, since they´re flipped so they show up properly. Of course, you can simply flip them vertically if you want to see how they look in-game)

BoH_Havoc

Private First Class

(10)

Date of registration: Apr 11th 2004

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month

18

Monday, June 14th 2004, 5:49am

alright! I´m on it <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> I´ll have to learn for a test we´ll write tomorrow, but after that i´ll check the modells <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> cya
Signature from »BoH_Havoc« | Life is a big sandcake... slowly crumbling - BoH_Havoc |

BoH_Havoc

Private First Class

(10)

Date of registration: Apr 11th 2004

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month

19

Monday, June 14th 2004, 9:01am

to fix the texture problem, open up photoshop and resave the textures in 16 bit (maybe 24 or 32 works ,too... didn´t try). I tried it with the tarsus and the paradigm and it works. <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> btw: when i modelled the tarsus i also included a cockpit. At that time i didn´t know how to make a texture transparent. Know i know <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> ... so if you want a cockpit with a little man looking at you, just rename the &quot;wind.tga&quot; texture to &quot;glass&quot; in milkshape <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> ...hmmmm... i think i´ll add a cockpit to the galaxy and the priv 2 ships, too <img src=smilies/icon_smile_tongue.gif width=15 height=15 border=0 align=middle>. The textures for the tarsus are looking better now! good work <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> btw2: lvxoccvlta how´s it going? gimme textures for the priv2 ships mate... i need work <img src=smilies/icon_smile.gif width=15 height=15 border=0 align=middle> *no offense* later Edited by - BoH_Havoc on 6/14/2004 8:05:52 AM
Signature from »BoH_Havoc« | Life is a big sandcake... slowly crumbling - BoH_Havoc |

PantherX

Apprentice

(10)

Date of registration: May 14th 2003

Reputation modifier: 9

  • Send private message

member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month member since 180 month

20

Monday, June 14th 2004, 4:43pm

Sorry to intrude but you may have problem if you name the material just ´glass´. It would be better if you name it ´pr_glass&quot; or whatever strikes your fancy. Other modders have used the name ´glass´ and you can have conflicts in you have different ships with similar material names. Also you can use 24 bit tga textures but you have better results and save space if you use .dds textures. If you are using photoshop compatible software you can get the .dds export plugin in the Nvidia texture tools pack at http://developer.nvidia.com/object/nv_texture_tools.html. DDS files are half the size of tga and you don´t have to flip them before you add them to the .mat. <img src=´http://216.77.188.54/coDataImages/p/Groups/156/156352/folders/133125/1025235PantherX-new3.jpg ´>
Signature from »PantherX«

Social bookmarks

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link