You are not logged in.

[SGC]Jack

Apprentice

(10)

  • "[SGC]Jack" started this thread

Date of registration: Oct 2nd 2004

Reputation modifier: 8

  • Send private message

member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month

1

Monday, October 18th 2004, 5:19pm

its all good i fixed it! You can run, but run fast.... 1 shot is all I need.
Signature from »[SGC]Jack« You can run, but run fast.... 1 shot is all I need.

[DTFC]-soulcrusher

Private First Class

(10)

Date of registration: Oct 18th 2004

Reputation modifier: 8

  • Send private message

member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month

2

Monday, October 18th 2004, 5:41pm

A couple of points, it seems that a good few players are seeing ships not as they really are, for instance the maverick appeared to be a Sith Infiltrator to some players. We tested this on another server which someone had set up and the Maverick appeared to be a Borg Cube to all players apart from the server admin. Also after playing for several hours on one server, suddenly myself and another player simultaneously crashed to desk top, repeated attempts to connect resulted in the same. it was possible to get to the character creation screen and even make a new character, which I could type messages to the admin with, but as soon as I attempted to undock it again would crash to desk top. WHEN THERES NO MORE ROOM IN HELL THE DEAD WILL WALK THE EARTH
Signature from »[DTFC]-soulcrusher« WHEN THERES NO MORE ROOM IN HELL THE DEAD WILL WALK THE EARTH

[SGC]Jack

Apprentice

(10)

  • "[SGC]Jack" started this thread

Date of registration: Oct 2nd 2004

Reputation modifier: 8

  • Send private message

member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month

3

Monday, October 18th 2004, 5:55pm

hmm try de activating and reactivating the mod, i have noticed that when not activated or installed properly for some reason some people have that ship identity problem, my 2nd in command thoguht my whitestar was a vorlon scorpion and didnt believe me till he asked someone else and they said i was indeed in a whitestar lol You can run, but run fast.... 1 shot is all I need.
Signature from »[SGC]Jack« You can run, but run fast.... 1 shot is all I need.

Privateer john

Private First Class

(10)

Date of registration: Oct 19th 2004

Reputation modifier: 8

  • Send private message

member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month

4

Tuesday, October 19th 2004, 5:37am

I have no problem with the ver 2.4. I down loaded it, de,activate the old, shut down the mod manager, then restarted the mod manager and reactivated ver 2.4.
Signature from »Privateer john«

[SGC]Jack

Apprentice

(10)

  • "[SGC]Jack" started this thread

Date of registration: Oct 2nd 2004

Reputation modifier: 8

  • Send private message

member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month

5

Tuesday, October 19th 2004, 9:08am

ya i did that too, but for some reason it didnt activate all the way i guess(i dont no squat about computers) so i deactivated and reactivated it and it worked You can run, but run fast.... 1 shot is all I need.
Signature from »[SGC]Jack« You can run, but run fast.... 1 shot is all I need.

nytmaster

Private First Class

(10)

Date of registration: Oct 12th 2004

Reputation modifier: 8

  • Send private message

member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month

6

Tuesday, October 19th 2004, 9:09am

Client Crash Bug Undocking from Planet Primus in Unknow Sector (Nomad Area)
Signature from »nytmaster«

Gibbon

Corporal

(10)

    Sweden

Posts: 202

Activitypoints: 1,100

Date of registration: May 24th 2004

Reputation modifier: 9

Level: 37 [?]

Experience: 1,073,926

Next Level: 1,209,937

Thanks: 1

  • Send private message

member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month

7

Tuesday, October 19th 2004, 10:56pm

Right, first of all i still can´t believe there are problems with this mod as how old is it now? But then i don´t think anyone at CCN actually listens to anybody so here´s a fix or two for version 2.4!! Some of you have probabaly noticed that NONE of the newly made system names or info showed up in 2.3 or the patched 2.4. This is because some fool forgot to include the freelancer.ini file in the exe folder of the mod! This is how to fix it, 1. Deactivate your mod in FLMM and restore backups. 2. Copy the frelancer.ini file from the standard freelancer EXE folder into the EXE folder of WTS 2.4 mod (this sits in the mods directory of FLMM) 3. Open this up and scroll down till you see this: [Resources DLL = InfoCards.dll ; Contains all infocard text resources DLL = MiscText.dll ; Contains other bulk text resource: rumor, offer, and mission text DLL = NameResources.dll ; Contains names of things, primarily. DLL = EquipResources.dll ;Contains names of equipment (in string table) and infocards for equipment (in HTML resources) DLL = OfferBribeResources.dll ; Contains random mission offers and bribes DLL = MiscTextInfo2.dll ;Contains MP UI elements as well as other misc. text DLL = wtsworld.dll ; Crabtree <-------------ADD THIS LINE and save!!!!! 4. Activate mod and all your new system names will be there again The missing textures to Saturn, still don´t know why they´re missing so download my mod from lancersreactor called Solar System MOD v1.0 by Gibbon and get them from there! Lastly, from one extreme to the other, i´m of course talking about player looting. Works a treat normally but overkill letting the npc´s drop everything. CCN solution? Take it out completely, no don´t fix it whatever you do. You want the solution, then ask me and i´ll tell you how to fix it.... Jeez Gibbons power comes from bananas
Signature from »Gibbon«

nytmaster

Private First Class

(10)

Date of registration: Oct 12th 2004

Reputation modifier: 8

  • Send private message

member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month

8

Wednesday, October 20th 2004, 2:07am

Server Crash Bug Battle Fleet Encounters if your get into major dog fight with these encounters either the client take it or its graphics card problem which i know its not my graphics card.. Maybe Tone down the Enconters maybe like 1 Dread 1 Cruiser and 2 escorts.. Also Little Ideal is to have Admin Ships eheh.. but sofar its getting there..
Signature from »nytmaster«

hessian

Apprentice

(10)

Posts: 5

Activitypoints: 25

Date of registration: Mar 12th 2009

Reputation modifier: 4

Level: 19 [?]

Experience: 17,815

Next Level: 22,851

  • Send private message

member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month

9

Wednesday, October 20th 2004, 4:16am

Still having problems with this.... Installed every possible update from Windows that is available, updated all drivers to latest available, virus scanned, error checked, directX - tested, activated mod, deactivated mod, SDK-ed, fresh installed, had lunch, tried all again in other orders and reversed steps, had dinner, tried latest downloads, installed them etc etc........... STILL SEEING POLICE IN MANCER CARGO-1 and Bounty Hunters in Vorlon Dreadnaughts.........What have you changed from Version 2.3 to 2.4 that causes this ?????????? Any help from the CCN-TEAM would be, well appreciated. A post with what we are doing wrong can be helpful, either here, your own forums, or your webpage....................Thanks in advance.

hessian

Apprentice

(10)

Posts: 5

Activitypoints: 25

Date of registration: Mar 12th 2009

Reputation modifier: 4

Level: 19 [?]

Experience: 17,815

Next Level: 22,851

  • Send private message

member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month

10

Wednesday, October 20th 2004, 5:57am

Also found Errors with base/system EW02 and base EW02_02 Conclusions derived from Datastorm Hope it helps with fixing problems! Edited by - hessian on 10/20/2004 5:01:16 AM

[DTFC]-soulcrusher

Private First Class

(10)

Date of registration: Oct 18th 2004

Reputation modifier: 8

  • Send private message

member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month

11

Wednesday, October 20th 2004, 4:06pm

Also many people getting booted off the server when in Borg space. <img src=smilies/icon_smile_sad.gif width=15 height=15 border=0 align=middle>. Its now become impossible to play on this mod. This needs a serious overhaul, the new patch is totally useless, half the players either cant get on the server or see all the ships incorrectly.
Signature from »[DTFC]-soulcrusher« WHEN THERES NO MORE ROOM IN HELL THE DEAD WILL WALK THE EARTH

jenxter

Unregistered

12

Thursday, October 21st 2004, 11:48am

I was booted form SPAWN´s server - ive tried some others also - not in borg space - it seem it just plays heads or heals for users on other server on my server - no clients were booted off by server - - only a cargo bug for this time - ----------------------------------- JUGGERNAUT - or Capital letter guns bug can´t logoff from bases or repair - --- i wipe there cargo and i´ts okay ---

[SGC]Jack

Apprentice

(10)

  • "[SGC]Jack" started this thread

Date of registration: Oct 2nd 2004

Reputation modifier: 8

  • Send private message

member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month

13

Thursday, October 21st 2004, 1:20pm

ok form my experience people were just being careless when installing the mod, a lot of people forgot to deactivate v 2.3 first and messed up some other things,i no someone who crashed all the time and(i no this is a bit of a task) then he uninstalled the mod, reinstalled XP and now it works like a charm, i no most people are not willing to do this, but it has to be partly an error on our part if it works fine for some, and everyone else has problems, but no one has the sxact same problems You can run, but run fast.... 1 shot is all I need.
Signature from »[SGC]Jack« You can run, but run fast.... 1 shot is all I need.

Social bookmarks

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link