You are not logged in.

Gibbon

Corporal

(10)

  • "Gibbon" started this thread
  • Sweden

Posts: 202

Activitypoints: 1,100

Date of registration: May 24th 2004

Reputation modifier: 9

Level: 37 [?]

Experience: 1,044,875

Next Level: 1,209,937

Thanks: 1

  • Send private message

member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month member since 168 month

1

Tuesday, October 18th 2005, 8:30pm

Links on your main page don´t work <img src=smilies/icon_smile_sad.gif width=15 height=15 border=0 align=middle>
Signature from »Gibbon«

FlyByU

Private

(10)

    United States

Posts: 68

Activitypoints: 360

Date of registration: Oct 20th 2010

Reputation modifier: 2

Level: 28 [?]

Experience: 192,569

Next Level: 195,661

  • Send private message

member since 84 month member since 84 month member since 84 month member since 84 month member since 84 month member since 84 month member since 84 month

2

Wednesday, October 19th 2005, 1:02am

&quot;Links on your main page don´t work&quot; Same here

AdlerAugen

Unregistered

3

Wednesday, October 19th 2005, 9:24am

that´s odd....I´ve tested them on angel fire numerous times.... oh well the forums should still work: <A href=´http://www.phpbber.com/phpbb/index.php?mforum=battlestar´ Target=_Blank>Click here</a> EDIT: I think I know what happened now, it´s gotta be a bug with the image mapping. If you guys aren´t running like the same resolution (or better) that I made it for it´ll probably screw up....I´ll remove the neat images I made in photoshop and put it back to traditional this afternoon if I have time. Edited by - AdlerAugen on 10/19/2005 8:27:16 AM

Social bookmarks

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link