You are not logged in.

Killerboy

Apprentice

(10)

  • "Killerboy" started this thread

Posts: 30

Activitypoints: 0

Date of registration: Jul 21st 2008

Reputation modifier: 5

Level: 26 [?]

Experience: 106,971

Next Level: 125,609

  • Send private message

member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month

1

Monday, August 25th 2008, 10:02pm

Portal issues?

I have a few issues with the portal.

Anytime i log on it says 0 new post but when i look at the forum there are a few new post.

And when in the right side in the forum stats it says our latest member is Y but when i look at the latest members list on the left side there's mostly another latest member.
Its not always so sometimes it displays the right latest member.
Not a big problem but i guess its crazy.

  • "Alfa Astrix" is male
  • United States

Posts: 772

Activitypoints: 155

Date of registration: May 18th 2008

Location: North Charleston, South Carolina, United States

Reputation modifier: 7

Level: 42 [?]

Experience: 2,802,171

Next Level: 3,025,107

  • Send private message

member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month

2

Tuesday, August 26th 2008, 1:19am

Re: Portal issues?

what IE program do you use?

- Internet Explorer
- Safari
- Firefox 3
- Opera
Signature from »Alfa Astrix«
Everything is nothing, but nothing is not everything.

Killerboy

Apprentice

(10)

  • "Killerboy" started this thread

Posts: 30

Activitypoints: 0

Date of registration: Jul 21st 2008

Reputation modifier: 5

Level: 26 [?]

Experience: 106,971

Next Level: 125,609

  • Send private message

member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month

3

Tuesday, August 26th 2008, 2:42am

Re: Portal issues?

MS IE 7
and sometimes Mozilla

  • "Alfa Astrix" is male
  • United States

Posts: 772

Activitypoints: 155

Date of registration: May 18th 2008

Location: North Charleston, South Carolina, United States

Reputation modifier: 7

Level: 42 [?]

Experience: 2,802,171

Next Level: 3,025,107

  • Send private message

member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month

4

Tuesday, August 26th 2008, 4:19am

Re: Portal issues?

and it does this on both?
Signature from »Alfa Astrix«
Everything is nothing, but nothing is not everything.

Killerboy

Apprentice

(10)

  • "Killerboy" started this thread

Posts: 30

Activitypoints: 0

Date of registration: Jul 21st 2008

Reputation modifier: 5

Level: 26 [?]

Experience: 106,971

Next Level: 125,609

  • Send private message

member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month

5

Wednesday, August 27th 2008, 3:05pm

Re: Portal issues?

yes i have that problem on both IE's.

Knife`

Apprentice

(10)

Posts: 164

Activitypoints: 30

Date of registration: May 15th 2008

Reputation modifier: 5

Level: 34 [?]

Experience: 595,646

Next Level: 677,567

  • Send private message

member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month member since 120 month

6

Friday, August 29th 2008, 4:24pm

Re: Portal issues?

thats coz u dont get logged in
delete cookies and its all fine

Killerboy

Apprentice

(10)

  • "Killerboy" started this thread

Posts: 30

Activitypoints: 0

Date of registration: Jul 21st 2008

Reputation modifier: 5

Level: 26 [?]

Experience: 106,971

Next Level: 125,609

  • Send private message

member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month member since 108 month

7

Friday, August 29th 2008, 6:28pm

Re: Portal issues?

I've cleaned my cookies a week ago and when i'm on the portal i'm logged in :)
Thats to easy i'm not such a noob :mrgreen:

I've also noticed that there is no link from the forum back to the portal.

Social bookmarks

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link